dimarts, 14 d’abril del 2020

INICI DEL 3r TRIMESTRE

Hola companys i companyes de 4t!

Iniciem un nou trimestre! A partir de demà tindreu disponibles les noves activitats que proposem aquesta setmana amb alguna sorpresa. Són poquetes però no us penseu que la setmana vinent serà diferent.
La nostra voluntat és seguir amb activitats de caire similar a les que hem anat fent i incorporarem alguna de caire més sistemàtic (que es faran cada setmana) en l'àmbit lingüístic i en l'àmbit matemàtic.
La principal diferència que hi trobareu és que les activitats tindran una data d'entrega per facilitar-nos el retorn i la valoració. Això ens ajuda com a mestres a poder fer un millor seguiment de les tasques que us presentem i a vosaltres, a tenir un calendari per anar avançant en les activitats. Recordeu que les dates d'entrega són orientatives, flexibles i adaptables a les situacions que cada família té. 
Seguirem utilitzant la plataforma Google Classroom per presentar les activitats. Amb el nou Pla de treball de la setmana vinent us informarem d'aquestes novetats i concretarem alguns aspectes a tenir en compte. 

Volem també agrair-vos la vostra disponibilitat i per qualsevol cosa teniu a la vostra disposició el nostre mail equipdocent4@pladegirona.cat

Salut i ànims! Seguim endavant!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada