dilluns, 20 d’abril del 2020

Sant Jordi i altres cosetes...

Hola companys i companyes de 4t!



Aquesta setmana és Sant Jordi. Per celebrar-ho no només hi ha les activitats publicades al Classroom  (ens estan arribant els primers vídeos amb les vostres recomanacions, ens encanten!). Aquí també hi trobareu activitats per passar una bona estona. 
Estigueu atents al bloc i si us ve de gust fer-les, les feu. No són obligatòries. Les publicarem al llarg de la setmana.

També dir-vos que hem canviat alguna cosa de l'organització del bloc . A mà dreta hi veureu que hem posat un enllaç directe a les fotos i vídeos que ens envieu. Seguiu mirant la pestanya "Des de casa" perquè hi trobareu cosetes que envien els companys i companyes, com la presentació del Japó que ens ha fet la Fiona Compte o el vídeo que ha enviat en Pau Delós amb la seva família cantant el Resistiré. Recordeu d'enviar el que vulgueu que es publiqui a equipdocent4@pladegirona.cat

A més a més, a dalt hi ha una pestanya nova que diu "Funcionament del 3r trimestre" on podreu llegir com funcionem a partir d'ara. Us recomanem que ho llegiu.


Us desitgem molta salut i un bon Sant Jordi!

Seguim connectats :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada